Fieldfare Rocky Road

Harley kommer fra Sverige hos oppdretter Eva Sandberg og Kennel Fieldfare. Han ble født 21. mai 2016. Det var 8 valper i kullet, hvorav 2 hanner og 2 tisper i fargen Black&Tan, en hann og en tispe som var Liver &Tan og en hann og en tispe som var brune.

Harley er en aktiv og morsom liten krabat. Han er alltid klar for trening og oppgaver, og har spesielt sans for spor- og søksarbeid og lydighetstrening. Harley er en kosebamse som elsker å ligge i fanget å få kos. Han har lært av Ludde å gi klemmer til alle de han er glad i. Da plasserer han forlabbene på skuldrene og moser snuten inn i kinnet. Harley er selvstendig, og liker gjerne å ta seg en egen jaktrunde når vi er på tur. Jeg har derfor alltid med godbiter i lommen på tur, for å belønne ham når han kommer til meg. Harley jobber intenst for en godbit, og har derfor lært at det lønner seg å holde seg i nærheten av matmor 🙂

Harley har vært på to valpeutstillinger med BIR og BIM som resultat. Jeg synes han utvikler seg meget lovende, og det blir spennende og følge utviklingen hans videre.

Fieldfare Rocky Road